Από τον Παναθηναϊκό στο Βόλο.. μέσω Ντεντάκη;

ntentakis regista 1
AURA TEO
red nose1

Τουλάχιστον δύο μεταγραφικές κινήσεις θα κάνει ακόμη η ομάδα του Βόλου, όπως αποκάλυψε χθες ο Αχιλλέας Μπέος.

Η μία από αυτές θα είναι – αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής – ο Χουάν Περέα, ο οποίος έχει συμφωνήσει με το Βόλο και η μεταγραφή του πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Το deal μάλιστα έκλεισε ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος ξέροντας ότι ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον Πογιάτος, συνομίλησε με τον Τσάβι Ρόκα και συμφώνησαν στη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στους κυανέρυθρους. Θα είναι όμως ο μόνος ή θα υπάρξει συνέχεια στο.. δρομολόγιο;

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει ομάδα για να δώσει παίκτες ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, ενώ πριν από λίγο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι ο μπακ του Βόλου, Αντώνης Ντεντάκης, αρέσει στον Ρόκα για “ρεζέρβα” στο Τριφύλλι.

Οι κυανέρυθροι ήταν ξεκάθαροι πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής οτιδήποτε χειροπιαστό για τον Έλληνα μπακ, όμως το ενδιαφέρον των Πρασίνων για τον παίκτη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

20190610 234550 0000

Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν η διαφαινόμενη απόκτηση του Περέα από το Βόλο συνδέεται με τον Ντεντάκη, αλλά και αν ακολουθήσει το δρόμο για τη Μαγνησία κάποιος ακόμη από τη “μαύρη λίστα” του Πογιάτος.

 

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts