ΤρίκαλαΑϊβάζογλου: “Ευχή μου να μην περάσει η απόφαση της ΕΠΟ”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/aivazoglou_regista.jpg

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος του Α.Ο. Τρίκαλα Ηλίας Αϊβάζογλου με το πέρας του φιλικού αγώνα με την ΑΕΛ στο Ελευθεροχώρι.

Οι υγειονομικές συνθήκες μας έφεραν στο να είμαι αρκετό καιρό μακριά από την ομάδα όχι επειδή δεν το ήθελα αλλά για αυτό προβλέπεται. Χάρηκα που είδα την ομάδα παίζει μετά από έξι μήνες και άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού. Βλέπουμε νέα παιδιά που μπορούν να βελτιωθούν και άλλο και ίσως στο μέλλον να πρωταγωνιστήσουν. Παίξαμε με δύο ομάδες SuperLeague που είναι έτοιμες καθώς σε λίγες μέρες αρχίζει το πρωτάθλημα τους με πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ και ήμασταν αξιοπρεπέστατοι.

Για την αναδιάρθρωση:

Σήμερα πάλι το Δ.Σ δεν αποφάσισε τίποτα παρά μόνο ετοίμασε κάποια αόριστα αιτήματα προς τον Υφυπουργό και την ΕΠΟ για κάποιες οικονομικές διευκολύνσεις στις ομάδες της κατηγορίας και μακάρι να γίνουν αποδεκτές. Είναι απαράδεκτο ότι φθάσαμε τέλη Αυγούστου και δεν ξέρουμε πόσες θα είναι οι ομάδες. Από ότι φαίνεται δεν περνάει το Βορράς-Νότος, από ότι φαίνεται όμως δεν περνάει ούτε το 18 ομάδες στη SL2 από την λίγκα μας. Οπότε η ΕΠΟ θα είναι σε αδιέξοδο με την απόφαση που πήρε.

Σαν Αϊβάζογλου και σαν Τρίκαλα μας συμφέρει να μείνουν 12 οι ομάδες, δεν έχω κάτι με τις υπόλοιπες ομάδες ο λόγος είναι ότι τα όποια έσοδα είναι διαφορετικό να μοιραστούν διά του 12 και άλλο για δια του 18. Επίσης κάποιες ομάδες δεν συνυπολόγισαν ότι με 12 παινχίδια παραπάνω χοντρικά τα έξοδα είναι 150 με 200 χιλιάδες παραπάνω. Πέρυσι πήραμε μόνο 40.000 από τα τηλεοπτικά για αυτό θα ήταν καλό να έχουμε ένα συμμαζεμένο πρωτάθλημα γιατί κάποιες ομάδες θα διαλύσουν. Ευχή μου είναι να μην περάσει η απόφαση της ΕΠΟ και να πάει καλά η προσφυγή των Χανίων. Τη Τρίτη έχουμε Δ.Σ. για να πάρουμε αποφάσεις.

Για το κόσμο και για μεταγραφές:

Συνιστώ υπομονή στον κόσμο, να μην έχει φοβίες η ομάδα πάει καλά. Έχουμε εξαιρετικά στελέχη όπως ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και ο Νίκος Σαμολαδάς. Για τις μεταγραφές θα κινηθούμε ανάλογα άλλο να παίζει σε ένα πρωτάθλημα με 12 ομάδες και άλλο με 18, όλα τα παιδιά που έμειναν από πέρυσι βγάζουν μάτια όπως και τα παιδιά που ήταν πέρυσι δανεικοί σε άλλες ομάδες. Η ομάδα πάει καλά.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1