Με το απόλυτο των νικών στην Α’ ΕΠΣΘ συνεχίζει στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Βόλου.
Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με το ευρύ 5-0 του Αίαντα Σούρπης, που το πάλεψε για ένα ημίχρονο αλλά στο δεύτερο κατέρρευσε, με τον Ολυμπιακό να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο.




Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Ανδρικόπουλο να κάνει τη σέντρα και τον Τζιάνη να πιάνει την κεφαλιά που πέρασε μόλις άουτ στο 11ο λεπτό. Στο 19′ ο Νικολούλης εκτέλεσε το φάουλ, με τον Παπακώστα να προσπαθεί να απειλήσει με το τακουνάκι χωρίς αποτέλεσμα. Στο 31′ ο Κωνσταντίνου μάζεψε τη μπάλα καθαρίζοντας την επικίνδυνη φάση που δημιουργήθηκε μπροστά από την εστία του σε γύρισμα του Ντούρα, ενώ δύο λεπτά μετά, μετά από φάση διαρκείας η μπάλα στρώθηκε στον Τζιάνη, με τον Χαλάτση να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ που επιχείρησε.
Στο 36′ ο Ίλιτς καθυστέρησε και δεν έκανε το σουτ όπως θα ήθελε σπαταλώντας την ευκαιρία για καμία καλή τελική, ενώ ο Κεϊτά από θέση τετ α τετ πλάσαρε πάνω στον κίπερ του Αίαντα, στην έξοδό του. Με την άμμο στην κλεψύδρα να αδειάζει χωρίς κάτι άξιο λόγου, ο Ολυμπιακός βρήκε το πολυπόθητο τέρμα στην εκπνοή των καθυστερήσεων. Ο Νικολούλης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λαγός με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Χαλάτση για το 1-0. Το γκολ αφιερώθηκε στον τραυματία Θωμά Μαλαμούλη, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 1-0 υπέρ των ερυθρολεύκων.
Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, πριν έρθει το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους. Στο 59′ ο Κεϊτά έκανε την προσπάθεια από τα δεξιά, γύρισε τη μπάλα στον Γιαννιτσάνη κι αυτός την έσπρωξε σε κενή ουσιαστικά εστία για το 2-0 δείχνοντας να «κλειδώνει» την υπόθεση νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου.
Στο 64ο λεπτό μάλλον αναμενόμενα ήρθε και το τρίτο τέρμα για τους γηπεδούχους, με τον Κεϊτά να κάνει το δυνατό σουτ και να νικά τον Χαλάτση για το 3-0, βάζοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στη συνέχεια του αγώνα. Πλέον οι φιλοξενούμενοι είχαν απογοητευτεί απόλυτα, με κάθε επίθεση του Ολυμπιακού να «μυρίζει» γκολ. Στο 74ο λεπτό ο Ανδρικόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Αναστασίου με καρφωτή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.
Στο 78′ ο Κεϊτά βγήκε σε θέση τετ α τετ και δε λάθεψε, περνώντας και τον Χαλάτση για να κάνει το 5-0! Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της συνάντησης, με τον Ολυμπιακό να παραμένει στην κορυφή με το απόλυτο των νικών.
Ολυμπιακός Βόλου: Κωνσταντίνου, Ανδρικόπουλος, Τίτου, Ζέρης, Παπακώστας, Λαγός, Νικολούλης (73′ Σταυραντώνης), Τζιάνης (46′ Γιαννιτσάνης), Κεϊτά (79′ Τσιάτσιος), Ίλιτς (68′ Αναστασίου), Μπάλλας (79′ Αγγελής)

Αίας Σούρπης: Χαλάτσης, Κωστούλας, Παπανικολόπουλος, Ξηροκώστας Ι. (43′ Νικογιάννης), Χριστέλος (83′ Ιζάι), Δημητρίου, Χειλάς, Ντούρας, Κατσιαβριάς Α., Λάμπος, Κατσιαβριάς Δ. (79′ Ξηροκώστας Α.)








