Τέλος ο Μουνίθ από το Βόλο!

muniz regista
AURA TEO
red nose1

Σαν κεραυνός εν αιθρία “έσκασε” η είδηση της αποχώρησης του Χουάν Μουνίθ από το Βόλο!

Ο Ισπανός μέσος -ο οποίος έκανε εξαιρετική χρονιά με 5 γκολ και 4 ασίστ σε 32 συμμετοχές- ζήτησε να αποχωρήσει εξ’ αιτίας ενός σοβαρού προσωπικού προβλήματος, αίτημα το οποίο και έγινε δεκτό από τη διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος.

“Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Χουάν Μουνίθ, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρα του.” αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Ο Χουάν Μουνίθ με τη σειρά του τοποθετήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο που τον πίστεψε και κατάλαβε το προσωπικό του πρόβλημα, ανέφερε:

Σήμερα θα πρέπει να πω αντίο στην ομάδα που με έκανε πολύ χαρούμενο που έπαιξα ποδόσφαιρο ξανά. Είναι μία θλιβερή μέρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα βρεθούν ξανά. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που με πίστεψε και κατάλαβε την προσωπική μου κατάσταση. Θα βρεθούμε σύντομα και καλή επιτυχία Volos FC”.

20190610 234550 0000

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts