Επίσημο: Στη Παναχαϊκή ο Αραβίδης (vid+photo)

Regista Team17/08/2020
aravidis
AURA TEO
red nose1

Την απόκτηση του Χρήστου Αραβίδη ανακοίνωσε Παναχαϊκή. Το “φλερτ” μεταξύ των δύο πλευρών υπήρχε εδώ και καιρό και τελικά σήμερα είχαμε την “παντρειά”.

Την περσινή σεζόν, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είχε έξι γκολ και δύο ασίστ σε 15 παιχνίδια με την Ιβερντόν ομάδα Γ’ Εθνικής της Ελβετίας, το δεύτερο μισό αγωνίστηκε στη Λαμία όπου πέτυχε δύο τέρματα και μία ασίστ σε 6 αγώνες.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Αραβίδη!

Ο Χρήστος Αραβίδης είναι γεννηθείς στις 13/3/1987, αγωνίζεται ως επιθετικός και είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας έχοντας 5 συμμετοχές και 1 γκολ.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στην Υβερντόν στην Ελβετία έχοντας 15 συμμετοχές με 6 γκολ και στο δεύτερο μισό στην Λαμία στο πρωτάθλημα της Super League έχοντας 6 συμμετοχές και 2 γκολ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στην ΑΕΚ, στον Αστέρα Τρίπολης, στον ΟΦΗ, στον Πανιώνιο, στον Άρη, στην Δόξα Δράμας. Έχει αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στο νότιο όμιλο της Football League τη σεζόν 2014-2015 και έχει στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδας με την ΑΕΚ τη σεζόν 2015-2016.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην “κοκκινόμαυρη” οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts