To βιβλίο του Μανώλη Σαριδάκη «20 χρόνια χωρίς τον Καπετάνιο», αφιερωμένο στην παναθηναϊκή ζωή του Γιώργου Βαρδινογιάννη που αποχώρησε το 2000 από την πράσινη ΠΑΕ, κυκλοφορεί από την Πέμπτη στα βιβλιοπωλεία
Είκοσι χρόνια συμπληρώθηκαν εφέτος από τη στιγμή που ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έκλεισε την πόρτα και αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.
Ο Μανώλης Σαριδάκης, εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, έχοντας ζήσει από κοντά έργα και ημέρες του πλέον εμβληματικού προέδρου της Πράσινης ΠΑΕ, αποτυπώνει στο βιβλίο του «20 χρόνια χωρίς τον Καπετάνιο» την ιστορία του ιστορικού προέδρου της ΠΑΕ στους Πράσινους.
Με άγνωστα στοιχεία για την υπόθεση του Γκέοργκε Χάτζι, για τη μεταγραφή του Κρίστο Στόιτσκοφ, για την περίπτωση του Πέτζα Μιγιάτοβιτς και με κριτική ματιά στα γεγονότα μιας 20ετίας που έζησε από πολύ κοντά τα παναθηναϊκά δρώμενα, ο Μανώλης Σαριδάκης καταγράφει έργα και ημέρες του πιο ισχυρού προέδρου στην ιστορία του Παναθηναϊκού.
Τις σχέσεις του και τις κόντρες του με προπονητές, παίκτες και αντίπαλους προέδρους, τις «παραγοντικές» και ανθρώπινες στιγμές του «Καπετάνιου», ρίχνοντας φως στα κορυφαία γεγονότα της εποχής του Γιώργου Βαρδινογιάννη χωρίς καμία υστεροβουλία.
Πηγή:gazzeta.gr