Τεράστια νίκη για τις γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου!

AURA TEO
red nose1

Η Ανόρθωση Βόλου γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, με σκορ 51-49 από τον συμπολίτη Ολυμπιακό Βόλου, σε έναν αγώνα που κρίθηκε στο τέλος και προσέφερε έντονες συγκινήσεις στους φιλάθλους των δύο ομάδων.

Η αναμέτρηση ήταν σφιχτή από την αρχή, με την Ανόρθωση να προηγείται στο πρώτο δεκάλεπτο με 13-8, ενώ στο ημίχρονο η ομάδα της Παπαδημητρίου διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα με 25-22. Ωστόσο, η ομάδα του Ολυμπιακού αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο, και με επιμέρους σκορ 20-12 στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά με 42-37. Η τελική ευθεία του αγώνα ήταν δραματική, με τις δύο ομάδες να μάχονται για την επικράτηση, αλλά οι γηπεδούχες του Ολυμπιακού κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη με σκορ 51-49, αποσπώντας την πρώτη ήττα της σεζόν για την Ανόρθωση.

Η καλύτερη παίκτρια του αγώνα για τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν η Μανουσαριάν, που σημείωσε 19 πόντους και καθοδήγησε την ομάδα της στην επιτυχία. Εξαιρετική ήταν επίσης η Ράπτη με 10 πόντους, ενώ η Καρτσαμάρη συνέβαλε με 11. Από την πλευρά της Ανόρθωσης, η Σουλτάνη ήταν η κορυφαία με 16 πόντους, ενώ η Ταντουρόφσκα πρόσφερε 9 πόντους και 3 εύστοχα τρίποντα.

Η ήττα αυτή έριξε την Ανόρθωση από την κορυφή μετά και τη νίκη των Πανθηρων Καβάλας, αλλά η Θεσσαλική ομάδα παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα λειτουργήσει ως κίνητρο για την ενίσχυση της προσπάθειας της ομάδας ενόψει των επόμενων αγώνων. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός ανέβασε την ψυχολογία του και πήρε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά του για παραμονή στην κατηγορία.

Ολυμπιακός Βόλου-Ανόρθωση Βόλου 51-49

Δεκάλεπτα: 8-13, 22-25, 42-37, 51-49
Διαιτητές: Μπουγλός Ι. – Παπαγιώτης

Ολυμπιακός Βόλου (Πρέκας-Δερβός): Μανουσαριάν 19(2), Αρτεμισίου Ι. 4, Πολύζου 7, Καρτσαμάρη 11(1), Ράπτη 10(2), Παππά, Ζυκάι, Αρτεμισίου Α., Χούτα.

Ανόρθωση Βόλου (Παπαδημητρίου): Σουλτάνη 16(1), Κοτζαϊτση 8, Κουτσουνούρη 7, Ταντουρόφσκα 9(3), Μιχαηλίδου, Σαμαντά 6, Ζήτη, Γκανάτσιου, Μπασδέκη 3(1), Τσιμπίδη.

Πηγή: billkara66.blogspot

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts