12 αθλητές και αθλήτριες της Νίκης Βόλου στις λίστες Προεθνικής και Επίλεκτων! (pic)

niki kolimvisi regista
AURA TEO
red nose1

Aνακοινώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας τα κριτήρια επιλογής αθλητών καθώς και οι λίστες Προεθνικών ομάδων και Επίλεκτων Τεχνικής Κολύμβησης για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.

Στη λίστα προεθνικών ομάδων εντάσσονται αθλητές και αθλήτριες που στο Εθνικό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών (OPEN) αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 έχουν κατακτήσει 1η-6η θέση .

355056664 817671873033152 6119002193152747524 n

Αντίστοιχα στις λίστες Επίλεκτων εντάσσονται νεαροί  αθλητές και αθλήτριες των ηλικιακών κατηγοριών Κ12 ,Κ13 και Κ15 που στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών 2022-2023 έχουν κατακτήσει σε ατομικό αγώνισμα 1η-6η θέση.


Οι αθλητές και αθλήτριες της Νίκης Βόλου που βρίσκονται στη λίστα Προεθνικής είναι :

Αθανασία Καρατσιβή

Λυδία Παντελόγλου

Αριέτα Γκουντούλα

Αποστολία Μπάδρα

Γιάννης Θεοδοσόπουλος

Πρόδρομος Χατζηεφραιμίδης

Οι αθλητές και αθλήτριες της Νίκης Βόλου που βρίσκονται στη λίστα Επίλεκτων είναι:

Αθανάσιος Μπαρτζώκας

Αλέξανδρος Μπασδάνης

Ιωάννα Τσαλούχου

Βάσια Φιλίππου

Αννα Μαρία Μπαρτζώκα

Σίσσυ Μαυροπούλου

Η ΔΕ του τμήματος Κολύμβησης της Νίκης Βόλου συγχαίρει όλα τα παιδιά που έχουν ενταχθεί στις λίστες Προεθνικής και Επίλεκτων καθώς και τον προπονητή της ομάδας μας Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη για τις διακρίσεις που είναι αποτέλεσμα της σκληρής και συστηματικής δουλειάς που γίνεται και που οδηγεί σε συνεχή βελτίωση και νέες διακρίσεις και επιτυχίες για όλα τα παιδιά της ομάδας.

Το νέο ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς έγινε με δυσκολίες που επέφερε η καταστροφική κακοκαιρία που έπληξε την πόλη μας και οδήγησε σε ζημιές που κατέστησαν ανενεργό το κολυμβητήριο Βόλου.

Αποτέλεσμα, να καθίσταται η καθημερινή προπόνηση ιδιαίτερα δύσκολη και με πολλούς περιορισμούς που επιφέρει η πίεση που ασκείται σε επίπεδο κολυμβητηρίου Ν.Ιωνίας, που εξ ανάγκης φιλοξενεί όλους τους συλλόγους καθώς και όλα τα υδάτινα αθλήματα που καλλιεργούνται από τους συλλόγους.

Σε μια τέτοια κατάσταση, κατανοούμε ότι επιβάλλεται η κατανόηση, η υπομονή και η αναπροσαρμογή που πρέπει να εφαρμοστεί από όλους και σε όλα τα επίπεδα μέχρι να επανέλθει η κανονικότητα.

Παράλληλα, ευελπιστούμε στην ταχύτερη δυνατή επίλυση των προβλημάτων και επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, προκειμένου το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο διακρίσεων των αθλητών μας, να έχει τη δυνατότητά να  συνεχίσει να υφίσταται και αυτή την αγωνιστική χρονιά, να επιβραβευτούν οι κόποι τους και να είμαστε ξανά υπερήφανοι για τους αθλητές και αθλήτριες μας που έχουν και το ταλέντο, αλλά και την αναγκαία προπονητική υποστήριξη για να θέσουν νέους στόχους και να κατακτήσουν την κορυφή τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους!!!

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts