“Ψωνίζει” από Άρη ο Ολυμπιακός Βόλου!

AURA TEO
red nose1

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής φαίνεται πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου!

Όπως σας είχαμε αναφέρει από τις αρχές του έτους, οι ερυθρόλευκοι είχαν στα ραντάρ τους εδώ και καιρό τον Παναγιώτη Τσαγκαλίδη του Άρη. Η μετακίνηση του στον Ολυμπιακό “πάγωσε” τότε λόγω της στασιμότητας στη Football League, με την περίπτωση του να βγαίνει.. από το ψυγείο εσχάτως, μετά τις θετικές εξελίξεις στην κατηγορία και την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων στις ομάδες. Η συμφωνία για δανεισμό του ποδοσφαιριστή φαίνεται οριστική, με την επισημοποίηση της να έρχεται άμεσα.

284509599 5181409178613999 4689180224733990093 n

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος οπισθοφύλακας και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους ερυθρολεύκους με τις παραστάσεις του από μία ομάδα πρώτης κατηγορίας, όταν με το καλό ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League. Η υπόθεση φέρει τη σφραγίδα του Ευριπίδη Τσιμπανάκου, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, με το δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Άρη να θεωρείται δεδομένος.

Ταυτόχρονα από τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων τονίζεται πως διάγουμε εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων και δεν πρέπει να θεωρείται καθόλου απίθανη η ολοκλήρωση 1-2 κινήσεων ακόμη τις αμέσως επόμενες μέρες!

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts