Χολέβας: “Ελπίζω σύντομα να επιστρέψουμε στα γήπεδα και στην αγωνιστική δράση”

Regista Team22/11/2020
AURA TEO
red nose1

Δηλώσεις για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου εν μέσω του κορονοϊού έκανε στο regista.gr ο Χρήστος Χολέβας.

Ο κεντρικός αμυντικός του Γ.Σ. Αλμυρού μεταξύ άλλων ανέφερε: “Ελπίζουμε όλο αυτό να τελειώσει σύντομα και να επιστρέφουμε όλοι στις δουλειές μας”.

Αναλυτικά:

“Καταρχάς θέλω να ευχηθώ περαστικά σε όσους βρίσκονται στα νοσοκομεία, στις ΜΕΘ και γενικά σε όσους νοσούν από τον ιό. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψουν γρήγορα στις οικογένειες τους και στα αγαπημένα του πρόσωπα υγιείς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο και στην επιστροφή μας στην κανονικότητα, τη δεδομένη στιγμή έρχεται σε δεύτερη μοίρα, προέχει η υγειά όλων μας.

Ελπίζουμε όλο αυτό να τελειώσει σύντομα και να επιστρέφουμε όλοι στις δουλειές μας. Το ποδόσφαιρο πλήττεται και είναι δύσκολο τόσο για τους παίκτες όσο και για τις ομάδες.

Στην Ελλάδα υπάρχει αγωνιστική δράση μόνο στη Superleague 1 και αυτό είναι κάτι που μας στενοχωρεί και μας πληγώνει. Οι ποδοσφαιριστές όλων των υπόλοιπων κατηγοριών είμαστε σα θηρία μέσα στα κλουβιά εδώ και εννέα μήνες που ξεκίνησε η πανδημία. Είχαμε το πρώτο lockdown μετά ξεκινήσαμε για τη νέα χρονιά και τώρα πάλι νέα διακοπή.

Αυτή η κατάσταση δεν είναι καλή για κανένα αθλητή και σίγουρα έχουμε επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό. Όλοι προσπαθούμε με ατομικές προπονήσεις να κρατηθούμε σε καλό επίπεδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστούμε ξανά με μία μίνι προετοιμασία.

Όπως ανέφερα και πριν προέχει η υγεία και πρέπει να κάνουμε υπομονή έτσι ώστε να είμαστε όλοι υγιείς. Ελπίζω σύντομα να επιστρέψουμε στα γήπεδα και στην αγωνιστική δράση”.

Επιμέλεια: Στέλιος Τζιουβάκας

 

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.