Φιλίποβιτς: “Όποτε κι αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα παλέψουμε για το καλύτερο!”

AURA TEO
red nose1

Ένας από τους ξένους ποδοσφαιριστές που ήρθε το καλοκαίρι στο Βόλο για τον Ολυμπιακό με σκοπό να “δέσει” την ερυθρόλευκη άμυνα, ήταν ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς.

Ο πολύπειρος Σέρβος στόπερ έφτασε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ασπροπύργου τον Ιανουάριο του 2020, έχοντας προηγουμένως φορέσει την φανέλα αρκετών ομάδων της πατρίδας του και του εξωτερικού (Cukaricki, Mladost, Sloga Požega, Sileks, Metalac, Al-Shabab). Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν καλά για τον ίδιο, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό και του συνολικού “λουκέτου” στη Football League.

284509599 5181409178613999 4689180224733990093 n

Πως βιώνει όμως ένας Σέρβος την καραντίνα στο Βόλο και πόσο δύσκολα είναι τα δεδομένα που έχουν προκύψει για έναν ποδοσφαιριστή;

Ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς μίλησε αποκλειστικά στο regista.gr και ανέλυσε την υπάρχουσα κατάσταση:

“Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι δύσκολη λόγω κορωνοϊού. Δύο επαγγελματικές κατηγορίες δεν έχουν καν ξεκινήσει, αλλά απ΄ όσο μαθαίνω αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Πραγματικά, όλοι μας ανυπομονούμε να ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις και στη συνέχεια οι αγώνες. Η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι ιδιαίτερα σοβαρή και σίγουρα προτεραιότητα όλων είναι η υγεία, όμως βλέπουμε ότι σε άλλες χώρες παίζεται κανονικά ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι κάτι παρόμοιο μπορεί να γίνει χωρίς προβλήματα και στις μικρές κατηγορίες στην Ελλάδα”, ήταν η αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε:

20190610 234550 0000

“Προπονούμαστε ατομικά μέσα στη μέρα για να διατηρηθούμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Είναι βέβαια διαφορετικό να γυμνάζεσαι μόνος σου, από το να προπονείσαι με τους συμπαίκτες σου και θεωρώ τελείως άδικη τη διάκριση που έγινε με τη Super League 2 όσον αφορά τις ομαδικές προπονήσεις. Στον ελεύθερο χρόνο μου τώρα, μου αρέσει να παρακολουθώ σειρές στο Netflix και να παίζω Play Station. Έχω κάποιους φίλους που παίζουν στη Λάρισα και βρισκόμαστε σε επικοινωνία, όμως λόγω των περιορισμών δεν μπορώ να τους δω από κοντά.”

Τέλος αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, στέλνοντας το μήνυμα του και στους οπαδούς των ερυθρολεύκων:

“Η ομάδα αξιοποίησε αυτό το διάστημα για να διευθετήσει κάποιες εργασίες στο προπονητικό μας κέντρο. Πιστεύω ότι όταν θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις, όλα θα βρίσκονται στην εντέλεια για να μπορούμε να δουλέψουμε στις καλύτερες συνθήκες.

Εύχομαι να είμαστε υγιείς πάνω απ΄όλα και να μπούμε σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς. Αυτή τη στιγμή, το σημαντικότερο για όλο τον κόσμο είναι να επιστρέψει στη φυσιολογική του ζωή. Και εμείς και ο κόσμος θέλουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το συντομότερο και ελπίζουμε να κάνουμε καλή εκκίνηση όποτε κι αν αυτή δοθεί. Θέλουμε καλά αποτελέσματα και αυτός είναι ο στόχος που έχουμε θέσει τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και η διοίκηση.

Όποτε κι αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα παλέψουμε για το καλύτερο. Εύχομαι να επιστρέψει στο γήπεδο και ο κόσμος κάποια στιγμή -αν και προς το παρόν αυτό φαντάζει δύσκολο- γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου και θέλω να το διαπιστώσω.. ιδίοις όμμασι!”

 

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.