“Υπάρχει παρακαταθήκη για το μέλλον, διαγράφεται λαμπρό για την ΑΕΛ!”

AURA TEO
red nose1

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου, με τον πρώην προπονητή της ΑΕΛ να μιλά για την αποχώρησή του από τη θεσσαλική ομάδα,τη σχέση του με τον Αλέξη Κούγια και πολλά ακόμη.

Όπως μεταφέρει το metrosport.gr μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε:

Για την αποχώρησή του από την ΑΕΛ:

«Αν ανατρέξετε στο παρελθόν μου, σε όλα τα διαζύγια που είχα, και τουλάχιστον με τα από 1-2 χρόνια, δημιουργούνται σχέσεις και έτσι πρέπει να γίνεται όταν αποχωρείς από μία ομάδα».

Για τη συνεργασία με τον Κούγια:

«Φαινομενικά για όλους τους άλλους, είναι πολύ δύσκολο. Για μένα μετά από 16 μήνες σας λέω ότι είχα μια άριστη συνεργασία και σχέση και υπήρχες αλληλοσεβασμό. Έφυγα γιατί στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές. Κάναμε ιστορικές νίκες για 4 βαθμούς δεν βγήκαμε στην Ευρώπη. Μας αδικεί η βαθμολογική συγκομιδή, η ΑΕΛ υπολείπεται 2 παιχνιδιών των άλλων ομάδων. Υπήρξε η ανακοίνωση, γιατί ο κ Κούγιας εκφράζει τις απόψεις του, και μετά υπήρξε η οριστική και αμετάκλητη απόφασή μου. Η σχέση μας παραμένει ίδια και το εννοώ. Εξέφρασε την άποψή του για μένα ότι, είμαι θαυμάσιος άνθρωπος και προπονητής και κυρίως με ενδιαφέρει το πρώτο σκέλος».

Για το αν θα επιστρέψει στην ΑΕΛ:

«Αυτό το γνωρίζει ο οργανισμός της ΑΕΛ. Κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Αν μας έλεγε κάνεις ότι θα ζούσαμε όλα αυτά που ζούμε με τον κορωνοϊό, δεν θα τον πίστευε κανείς. Οπότε μιλάμε μόνο για παρόν και παρελθόν».

Για τις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στην Ξάνθη:

«Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Δε θα δώσουμε περαιτέρω τροφή σε τέτοια σενάρια».

Για το αν θα αναλάμβανε μία ομάδα μεσούσης της περιόδου: 

«Συνήθως αναλαμβάνω ομάδες από την αρχή, υπάρχουν και 2-3 περιπτώσεις που ανέλαβα μεσούσης της σεζόν. Το κυριότερο είναι το πρότζεκτ. Αν αυτό με ελκύει, μπορώ να το κάνω ανά πάσα ώρα και στιγμή».

Για το πρότζεκτ ΑΕΛ: 

«Ελήφθησαν καίριες και δύσκολες αποφάσεις. Αλλάξαμε το ρόστερ, πολλά παιδιά από την Κ19 και την SL2 ήρθαν στην ΑΕΛ. Παιδιά όπως ο Πινακάς και ο Ηλιάδης παίρνουν ρόλο. Υπάρχει παρακαταθήκη για το μέλλον που διαγράφεται λαμπρό για την ΑΕΛ».

Για τον Πινακά: 

«Δικαίως υπάρχει η συζήτηση από το όνομά του. Είναι 19 ετών, χαμηλών τόνων, και δουλεύει πάρα πολύ. Δεν έχει σχέση με άλλα παιδιά της ηλικίας του που μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να τα αποπροσανατολίσουν. Δεν βρίσκει δίχτυα μόνο φέτος, που τον είδατε. Θεωρώ ότι μπορεί να παίξει και στις 4 θέσεις της επίθεσης. Θα παίξει 100 το όνομά του το καλοκαίρι».

Για το φετινό Πρωτάθλημα: 

«Αρχικά, είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση με τον κορωνοϊό, να περιμένουμε σκαμπανεβάσματα. Ευχάριστη έκπληξη είναι ο Άρης. Με την έλευση του Άκη Μάντζιου εμπνέει σταθερότητα και εμπιστοσύνη. Ο Ολυμπιακός είναι σταθερός στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ με την έλευση του Γκαρσία έχει ανεβεί αρκετά, βγάζει συναίσθημα και όλος ο οργανισμός έχει ένα δέσιμο. Βοήθησαν και τα αποτελέσματα με εξαίρεση το χθεσινό που έστω και για ένα ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έβγαλε ένα πολύ καλό πρόσωπο κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Η ΑΕΚ χθες αμαύρωσε την καλή της πορεία στο πρωτάθλημα με την ήττα από τη Ζόρια».

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts