Το δικό τους μήνυμα κατά της βίας έστειλαν τα κορίτσια του Βόλος 2004.
Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκες αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 και συμμετείχαν το σαββατοκύριακο στο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών ενάντια στη βία, που διοργανώθηκε με αφορμή το τελευταίο περιστατικό οπαδικής βίας όπου χάθηκε άδικα ο 19χρονος Άλκης Καμπανός.
Το μήνυμα της ομάδας:
Θετικό το πρόσημο από τη συμμετοχή της ομάδας μας στο διήμερο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Ο τελικός απολογισμός ήταν μια νίκη και μια ήττα, καταλαμβάνοντας την 3η θέση.
Η ομάδα παρά τις αρκετές και σημαντικές απουσίες, στάθηκε πολύ καλά στα παιχνίδια, ήταν ανταγωνιστική, παίζοντας σε μεγάλα διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και στα δύο παιχνίδια.
Η προπονήτρια Έλενα Κουσκούνη είχε την ευκαιρία να δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε κορίτσια που δεν είχαν πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα και να διαπιστώσει την ετοιμότητα τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τις Ελπίδες Καρδίτσας, η ομάδα ηττήθηκε με 3-0, πληρώνοντας κυρίως τα λάθη απειρίας κάποιων κοριτσιών. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ.
Στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι στη νεοσύστατη ομάδα της Λαμίας, η ομάδα μας ήταν ανώτερη και κέρδισε εύκολα με 5-0. Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν κυρίως οι νεότερες παίκτριες και τα γκολ πέτυχαν η Νέννε (2), η Νάνου (2) και η Γκέκα.
Τα κορίτσια που αγωνίστηκαν στο τουρνουά ήταν οι:
Πασχαλίδη, Κυριάκου, Καρακάνα, Βέτσικα, Ιωακειμίδου, Παπαδοπούλου, Ζήγρα, Νέννε, Γκέκα, Πανέρη, Κιάρη, Νάνου, Κέκου, Σαρρηγιάννη, Δημοπούλου και Αναγνώστου.
Θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας για τη πολύ καλή διοργάνωση του τουρνουά, να τους ευχαριστήσουμε θερμά για τη φιλοξενία και ευχόμαστε να υπάρξει επανάληψη τέτοιων αξιόλογων διοργανώσεων και τα επόμενα χρόνια.