Σύμφωνος με τους διαιτητές ο Κλάτενμπεργκ – Τι είπε για τους αγώνες Βόλου και ΑΕΛ

Clattenburg
AURA TEO
red nose1

Ικανοποιημένος από τις αποφάσεις των διαιτητών την 11η αγωνιστική εμφανίστηκε ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ, παίρνοντας το μέρος τους σε όλες τις επίμαχες φάσεις που εξετάστηκαν στο επιμορφωτικό του βίντεο.

Συγκεκριμένα ο Κλάτενμπεργκ παρουσιάστηκε σύμφωνος με την απόφαση του διαιτητή Φωτιά και της ομάδας του VAR να αποβάλλει τον Ελ-Καντουρί, χωρίς να καταλογίσει παράβαση υπέρ του ΠΑΟΚ για το χτύπημα του παίκτη του Αστέρα Τρίπολης, με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή να διαφωνεί και με τα παράπονα του Άρη για την διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Όσον αφορά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο, ο Κλάτενμπεργκ τόνισε πως ορθώς δόθηκε πέναλτι στον Βόλο, αλλά λανθασμένα δεν παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα ο Μπα, ενώ ορθώς ακυρώθηκε στην επανάληψη το γκολ της ομάδας του Λόπεθ για επικίνδυνη προβολή πάνω στα χέρια του Σα.

Τέλος ο Άγγλος αρχιδιαιτητής υπογράμμισε πως σωστά βγήκε η κίτρινη κάρτα για θέατρο του Μπεντινέλι στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως ορθώς ακυρώθηκε και το γκολ του Παναιτωλικού στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ για χέρι του Ντίας πριν την επίτευξη του τέρματος.

Δείτε το βίντεο:

20190610 234550 0000
Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts