Συγκίνησε ο Κιάκος: «Moυ έστειλε αμέσως μήνυμα το ανιψάκι μου, τον είδα να χαμογελά-Είναι μαχητής»

AURA TEO
red nose1

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Βόλου, Γιάννης Κιάκος. Ο νεαρός ήταν ο σκόρερ των “κυανέρυθρων” στο παιχνίδι της Τούμπας και αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε τον ανιψιό του που δίνει μάχη με τη λευχαιμία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αφιέρωση στο γκολ: «Το χάρηκα πολύ. Το αφιέρωσα και στο ανιψάκι μου. Είναι 10 ετών. Διαγνώσθηκε με λευχαιμία πριν τέσσερα χρόνια. Έκανες θεραπείες και προέκυψε μια υποτροπή. Είναι μαχητής, το παλεύει. Τον στηρίζουμε και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Μου έστειλε μήνυμα αμέσως και χάρηκε πολύ. Τον είδα να χαμογελά στην κάμερα και ήταν ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Η καλύτερη ανταμοιβή. Μου είπε ευχαριστώ και ότι είμαι ο καλύτερος θείος. Τώρα θα του στείλω μια φανέλα και όταν περάσει η κατάσταση αυτή τον περιμένω στο Βόλο».

Για το γκολ που πέτυχε: «Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να το στείλω στην άλλη γωνία. Η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία. Στο α΄ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυναμικά, είχαμε ευκαιρίες και πάθος».

Για ποιον παίκτη ξεχώρισε: «Ο Ουάρντα είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Αυτός που μου άρεσε πολύ είναι ο Ελ Καντουρί. Ένας παίκτης που τον παρακολουθώ. Μου αρέσει το στυλ του και η σιγουριά με την μπάλα».

20190610 234550 0000

Για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Αγωνίζονται οι δύο καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι. Θα δυσκολευτούν και οι δύο. Θα κερδίσει αυτός που θα το θέλει περισσότερο».

 

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts