Α1 ΕΣΚΑΘ: Στην Γ’ Εθνική η Ανόρθωση

AURA TEO
red nose1

Την 23η νίκη σε 25 αγώνες πέτυχε η Ανόρθωση που επικράτησε μέσα στα Αλκαζάρ της μαχητικής ομάδας του Κεραυνού Λάρισας με σκορ 70-90, ένα δίποντο που την στέφει και επίσημα πρωταθλήτρια για τη φετινή χρονιά της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η εκπληκτική εμφάνιση του Πανάγου για το συγκρότημα της Λάρισας που πέτυχε 25 πόντους με 7 τρίποντα, ενώ για άλλη μια αγωνιστική οι έμπειροι αθλητές της Ανόρθωσης (Μπόγδανος, Ζαρογιάννης, Τσώλης, Καραγεώργος) πέτυχαν μαζί 72 πόντους.

Στην Ανόρθωση σκέφτονται την απονομή του φετινού Κυπέλλου του Πρωταθλητή της Α1 ΕΣΚΑΘ 2021-2022 που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, ενώ ετοιμάζεται από τους διοικούντες φιέστα για να τιμηθούν οι πρωτεργάτες και οι αθλητές αυτής της ομάδας αλλά και οι σημαντικοί φίλοι του συλλόγου που βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί αυτή η άνοδος.

Ν. Κεραυνός – Ανόρθωση 70-90

Δεκάλεπτα:18-26, 41-50, 56-80, 70-90.
Διαιτητές: Γερακίνης – Ξέρας
Ν. Κεραυνός ( Πάκας): Τσουκαλέλης 19(2), Αντωνούλης Μιχάλης 2, Λιάμπος 11(2), Πανάγος 25(7), Μπεινας 4,Αντωνουλης Παναγιώτης 1, Λούπας 4, Ευθυμίου 4, Δρυστελλας, Στογιάννης, Κουτσαμπέλας
Ανόρθωση (Καπουρνιώτης): Καραγεώργος 16(4), Μπέας 2, Γαλανάκης, Κοντάκης 6(2), Καραθανάσης 4, Μπόγδανος 16(1), Παπαιωάννου 6(2), Τσώλης 20(3), Τζούμας, Ζαρογιάννης 20.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts