Στα «ραντάρ» της Νίκης Βόλου ο Ταΐρης

AURA TEO
red nose1

Σε φουλ ρυθμούς τρέχει ο προγραμματισμός στη Νίκη Βόλου. Άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο δουλεύουν με μοναδικό στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όποτε και αυτό αν ξεκινήσει.

Η ημερομηνία έναρξης της νέας σεζόν έχει οριστεί για τις 12/9, όμως φαντάζει δύσκολο να μην αλλάξει, καθώς η Α.Μ.Κ δυσκολεύει τις περισσότερες ομάδες της νέας Super League 2 και αναμένεται να παραταθεί περίπου έως και τις 20 Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό της Νίκης Βόλου, ο Αλέκος Βοσνιάδης το έχει πάρει “πάνω” του και μετά την αξιολόγηση του ρόστερ που έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό, σειρά παίρνουν οι προσθήκες. Όπως είχε τονίσει ο Μακεδόνας τεχνικός αυτές θα είναι τουλάχιστον 15 και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Μία θέση στην οποία αναμένεται να ενισχυθεί σίγουρα η Νίκη είναι κάτω από τα δοκάρια (μπορεί να γίνουν και δύο προσθήκες), ένα όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι αυτό του Δημήτρη Ταΐρη που στο παρελθόν έχει φορέσει την “κυανόλευκη”. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε  με την Καλαμάτα και κατέκτησε το πρωτάθλημα του Νοτίου ομίλου της Football League. Η περίπτωση του εξετάζεται και εφόσον “πάρει κεφάλι” στη σχετική λίστα οι επαφές θα γίνουν εντονότερες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περιπτώσεις που απασχολούν είναι πάρα πολλές τουλάχιστον δύο για κάθε θέση. Μένει να φανεί το που θα κάτσει η μπίλια.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.