Σούλης: “Να σωθούμε μαθηματικά για να.. ησυχάσουμε”

AURA TEO
red nose1

Στον FOCUS 103,6 φιλοξενήθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα Τρίκαλα, τον Άρη, το μέλλον του και αρκετά άλλα.

Αναλυτικά:

Για τα Τρίκαλα: “Γίνεται μια πολύ σημαντική προσπάθεια από τον κ. Αϊβάζογλου και τους συνεργάτες του, η ομάδα θέλει τρεις βαθμούς για να σωθεί οριστικά και ελπίζω να τους πάρουμε άμεσα για να ησυχάσουμε. Θα ήθελε να μείνω και του χρόνου στην ομάδα, να δουλέψουμε από το καλοκαίρι σωστά και να κάνουμε μια πολύ καλύτερη πορεία του χρόνου, αλλά αυτό είναι θέμα διοίκησης”.

Για τον Άρη: “Δυστυχώς, έχασε από τον ΠΑΟΚ, περίμενα να νικήσει, γιατί έχει καλύτερη ομάδα, αλλά σε αυτό το παιχνίδι δεν πήγε καλά η ομάδα, ενώ γενικά παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι τους για την πορεία και είμαι βέβαιος ότι θα βγουν στην Ευρώπη, πιστεύω ότι θα πάρουν και τη δεύτερη θέση για λόγους γοήτρου”.

Για τα πλέι οφ: “Η Ξάνθη έχει το πιο ευνοϊκό πρόγραμμα. Ο Ιωνικός είναι σταθερός. Θα παίξουν ρόλο τα πρώτα δύο ματς του Ιωνικού. ”

Για τη διοίκηση του ΑΟΤ και το μέλλον του: “Εμένα ο πρόεδρος με φώναξε για τα πλέι άουτ. Αν είναι όλα καλά και ο πρόεδρος θέλει να μείνω και του χρόνου, θα μιλήσουμε για να ξανά συνεργαστούμε. Έχει ωραίες σκέψεις ο κ. Αϊβάζογλου. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Θα τα βάλουμε κάτω και να δούμε”.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts