Σοβαρές καταγγελίες κατά του Πανσερραϊκού από ποδοσφαιριστή!

Regista Team06/10/2021
AURA TEO
red nose1

Ο Νάσος Γέρολυμος υπέστη πέρσι σοβαρό τραυματισμό στον γόνατο και η διοίκηση του Πανσερραϊκού ανέφερε πως θα τον στηρίξει με ανανέωση συμβολαίου, κάτι που ωστόσο δεν έγινε ποτέ. Ο νεαρός αμυντικός αποφάσισε να καταγγείλει δημόσια όλα όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα και έγραψε στο Facebook:

«Αισθάνομαι βαθιά απογοήτευση αλλά και οργή για την άδικη συμπεριφορά της διοίκησης του Πανσερραϊκού προς το πρόσωπο μου. Μιας ομάδας με μεγάλη φανέλα που πραγματικά ήταν τιμή μου που ήμουν μέλος της έστω και για έναν χρόνο  αλλά με την συμπεριφορά όσων την διοικούν την μικραίνουν επικίνδυνα. Δεν έχουν περάσει 7 μήνες από την ημέρα που η ομάδα του Πανσερραϊκού ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας μας για την σεζόν 2021-2022 σε ένδειξη συμπαράστασης για τον σοβαρό μου τραυματισμό στο γόνατο. Κάτι που δεν έγινε ποτέ. Τραγική ειρωνεία. Το πρώτο διάστημα η διοίκηση έδειξε το ενδιαφέρον της αλλά όταν ήρθε η ώρα της ανανέωσης “εξαφανίστηκαν”…

Στην αρχή εισέπραττα συνεχώς ψεύτικες υποσχέσεις και σαν να μην έφτανε αυτό τον τελευταίο μήνα(που πήραν αδειοδότηση η ομάδες της football league)σταμάτησαν να μου σηκώνουν τα τηλέφωνα και να απαντούν στα μηνύματα μου. 

Ωραία συμπεριφορά ”Κύριοι“!

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα».

%CE%B3%CE%B3%CE%B3%CE%B3%CE%B3
Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts