Ριζογιάννης: “Πρέπει να τα δούμε πιο ωμά τα πράγματα”

AURA TEO
red nose1

Δηλώσεις μετά την εντός έδρας ήττα από το Διαγόρα Ρόδου, έκανε ο αρχηγός του Α.Ο. Τρίκαλα, Παντελής Ριζογιάννης.

Aναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Σήμερα δεν καταφέραμε να κερδίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα που είχε πλάνο όπως και σε όλα τα παιχνίδια της. Καταφέραμε να την κλείσουμε στα καρέ, φάγαμε ένα πάρα πολύ γρήγορο γκολ αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε τρανταχτές ευκαιρίες.

Βλέπω μία μεγάλη προσπάθεια απ’ όλα τα παιδιά, δεν παρατάμε ποτέ το ματς . Tουλάχιστον πρέπει να το κρατήσουμε αυτό, σήμερα είχαμε δοκάρι στο 90+5’ και δεν γυρίζει η μπάλα πίσω σε δικό μας παίκτη για να βάλουμε γκολ. Πιέζουμε όλα τα ματς, παλεύουμε σε όλα τα ματς.

Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για ξεκούραση, ούτε για να στεναχωριόμαστε. Πρέπει να τα δούμε πιο ωμά τα πράγματα και πάρουμε ότι μπορούμε κόντρα στην Ιεράπετρα που και αυτή καίγεται για βαθμούς.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.