ΠΟ Φήκης: Τέλος εποχής με Ρούσσα!

AURA TEO
red nose1

Σκληρή ήττα από την -χωρίς βαθμό μέχρι πρότινος- Αταλάντη γνώρισε με σκορ 1-0 η ομάδα της Φήκης, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Αυτή η ήττα σοκ.. κόστισε στον Τάκη Ρούσσα και τη θέση του στον πάγκο της ομάδας μετά από 5μιση χρόνια, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν μετά την παραίτηση του να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στην πορεία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Ο Π.Ο. Φήκης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Τάκη Ρούσσα. Κάναμε δεκτή την παραίτηση που μας υπέβαλε ο Τάκης Ρούσσας, ένας άριστος επαγγελματίας και ένας εξαίρετος άνθρωπος.

Ο προπονητής που μαζί του τα τελευταία 5,5 χρόνια γνωρίσαμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας μας: Το αήττητο πρωτάθλημα της ΕΠΣΤ. Τις νίκες (προκρίσεις) για το κύπελλο Ελλάδος. Την περσινή επιτυχημένη σεζόν στην Γ’ Εθνική. Για όλα αυτά και για άλλα τόσα, τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Να ξέρει ότι μετά από όλα αυτά τον λογιζόμαστε σαν Φηκιώτη. Δεν του λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν. Σε ευχαριστούμε Τάκη.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts