Παρελθόν ο Λώττας – Μια «ανάσα» από Τρίκαλα!

AURA TEO
red nose1

Παρελθόν από την Αναγέννηση Καρδίτσας, αποτελεί και ο Αριστείδης Λώττας.

Ο έμπειρος επιθετικός μετά από 1,5 χρόνο στην ΑΣΑ έλυσε τη συνεργασία του και πλέον ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής του στα Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Άρη Λώττα. Ο Άρης υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές στην άνοδο της ομάδας μας την περασμένη σεζόν. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.»

Ο προπονητής μας κ.Περικλής Αμανατίδης δήλωσε:

«Με τον Άρη έχω πανηγυρίσει 3 ανόδους, με Ολυμπιακό Βόλου, Τρίκαλα και Αναγέννηση. Μας συνδέουν πάρα πολλά ποδοσφαιρικά. Σέβομαι την επιθυμία του και την κατανοώ. Κρατώ όλες τι καλές στιγμές, είμαι σίγουρος πως και εκεί που πάει θα πετύχει.»

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.