Πέρασε από το Αγρίνιο ο Α.Ο. Τρίκαλα!

AURA TEO
red nose1

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε ο Α.Ο. Τρίκαλα σήμερα στο Αγρίνιο κόντρα στον τοπικό Παναγρινιακό. Η ομάδα του Τίμου Καβακά ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια και χάρη στα γκολ των Ελευθεριάδη και Κουσκουνά πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης.

 

Υπεροχή αλλά χωρίς επιθετική ουσία

 

Τον ρυθμό της επέβαλλε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στο Αγρίνιο ο Α.Ο. Τρίκαλα του Τίμου Καβακά αλλά χωρίς να καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Οι κυανέρυθροι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Μπαλάφα.

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 33′ με μακρινό σουτ του Ριζογιάννη που μπλόκαρε ο Μπαλάφας, ενώ στο 37′ ο Κουσκουνάς επιχείρησε ακόμα ένα σουτ από απόσταση με την μπάλα να περνάει άουτ. Έως και τη συμπλήρωση των πρώτων 45′ δεν δημιουργήθηκε κάποια άλλη σημαντική φάση.

 

Καρποφόρησε η πίεση – Λύτρωση με Ελευθεριάδη

 

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε πολύ. Οι θεσσαλοί συνέχισαν να πιέζουν και στο 48′ άγγιξαν το 0-1 με την κεφαλιά του Ντιαλόσι να περνά μόλις άουτ. Οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν σε ρόλο κομπάρσου χωρίς απειλούν σε καμία στιγμή την εστία του Σεντουριόν. Στο 73′ μετά από φάουλ του Ελευθεριάδη ο Πέλκας πήρε την κεφαλιά αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Μπαλάφα.

Στο 79′ ο Α.Ο. Τρίκαλα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον ιδιαίτερα κινητικό Ελευθεριάδη. Ο Χειρίτραντας ελίχθηκε όμορφα εντός περιοχής γύρισε προς τον Ελευθεριάδη ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Μπαλάφα.

Στο 90′ ο Κουσκουνάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφθασε κοντά στο 0-2. Ένα λεπτό μετά ο Πέλκας σημάδεψε το δοκάρι ενώ στη τελευταία φάση του ματς ο Κουσκουνάς πέτυχε το 0-2.

Οι συνθέσεις:

Παναγρινιακός: Μπαλάφας, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Τσοτιανάς (Φραγκούλης 71′), Πατίλας (Αγρογιάννης 57′), Τσάκνης, Μήλιος (Νάκος 85′), Βασιλόγιαννης

ΑΟ Τρίκαλα: Σεντουριόν, Νιάρος, Ντιαλόσι, Παρέδες, Σανδραβέλης (Πέλκας 67′), Ριζογιάννης, Ρεκίν, Ελευθεριάδης (Μπαξεβάνος 85′), Ευθυμίου (Χειρίτραντας 60′), Μπαράτα, Κουσκουνάς

*Φώτο sportrikala

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts