Ο μικρός φίλος της Νίκης Βόλου που συγκίνησε με το τηλεφωνό του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ

AURA TEO
red nose1

Μία ιδιαιτέρως ευχάριστη κι άκρως κυανόλευκη έκπληξη επεφύλασσε, το βράδυ του Σαββάτου, στους συντελεστές και στους ακροατές της ΕΡΑ Σπορ, ένας 11χρονος φίλος της Νίκης Βόλου.

Συγκεκριμένα, αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, κι ενώ στην εκπομπή αλληλεπίδρασης της ΕΡΑ, με “ανοικτά” τηλέφωνα για τους ακροατές, σχολιάζεται εκτενώς η έντονη αθλητική δραστηριότητα της χθεσινής ημέρας, βγαίνει στον αέρα και λέει τα εξής:

355056664 817671873033152 6119002193152747524 n

“Καλησπέρα σας. Είμαι 11 ετών, μένω στο Βόλο κι είμαι μόνο Νικάρα! Ξέρετε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League; Θέλω να δω την ομάδα μου”.
Το τηλεφώνημα του απίστευτου “μπόμπιρα” της ιστορίας μας, πέρα από την έκπληξη που προκάλεσε στους παραγωγούς και στους ακροατές της εκπομπής, κίνησε και το έντονο ενδιαφέρον μας να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό το παιδί. Το όνομά του είναι Λευτέρης Στολίδης, είναι μαθητής Δημοτικού και η αγάπη του για την ομάδα της Νίκης γεννήθηκε μέσα του από πολύ μικρή ηλικία και μεγαλώνει καθημερινά.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πατέρα του, Κώστα Στολίδη, καταφέραμε να μάθουμε επιπλέον τα εξής:

“Ακούω πολύ ραδιόφωνο στο σπίτι κι έτυχε χθες (σ.σ. Σάββατο) το βράδυ να ακούω τη συγκεκριμένη εκπομπή. Ήταν δίπλα μου ο Λευτέρης και εξέφρασε μόνος του την επιθυμία να πάρει τηλέφωνο, όπως οι υπόλοιποι ακροατές, και να ρωτήσει πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα της Football League. Προσπάθησα να τον αποθαρρύνω, αλλά εκείνος πήγε στο δίπλα δωμάτιο, βρήκε το τηλέφωνο της εκπομπής και κάλεσε. Ξαφνικά, άκουσα τον γιο μου στον ραδιοφωνικό αέρα!

Από τριών ετών, τον παίρνω μαζί μου στο γήπεδο. Ζει πολύ έντονα τις στιγμές του στο γήπεδο, έχει αγαπήσει πολύ τη Νίκη. Θυμάμαι, πριν περίπου τρία χρόνια, είχαμε πάει μαζί στην Αθήνα, να δούμε τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ανάμεσα σε Νίκη και Ιεράπετρα.

Όταν τελείωσε το παιχνίδι και χάσαμε, έκλαιγε στην αγκαλιά μου, ήταν μόλις οκτώ ετών τότε. Πέρσι, στα γενέθλιά του, η τούρτα του είχε μία φωτογραφία του Στάικου Βεργέτη.
Εγώ, προσωπικά, πηγαίνω στο γήπεδο και παρακολουθώ τη Νίκη από πολύ μικρός και χαίρομαι που βλέπω ότι εκείνος και τα μεγάλα αδέρφια του θα συνεχίσουν την κυανόλευκη παράδοση.

Το όνειρό του είναι να γίνει ποδοσφαιριστής στη Νίκη και, πραγματικά, εύχομαι να το πετύχει. Ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής είναι ο Λούκας Γκαρσία. Ήθελε να γραφτεί στις Ακαδημίες της ομάδας μας, το συζητούσαμε μέσα στο φθινόπωρο, αλλά δεν προλάβαμε, καθώς, στη συνέχεια, ήρθε η καραντίνα. Θα το κάνουμε σίγουρα, όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα”.

Ο μικρός Λευτέρης κέρδισε μία θέση στην καρδιά μας και ο κυανόλευκος Άγιος Βασίλης, έστω και καθυστερημένα, λόγω της πανδημίας, θα τον επισκεφθεί, προκειμένου να του χαρίσει μία όμορφη έκπληξη, σαν κι αυτή που μας χάρισε εκείνος.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts