Σε μία οργισμένη ανάρτηση προχώρησε ο Ορφέας Ξάνθης μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Οι Θρακιώτες καταγγέλλουν ότι σε περίοδο πανδημίας, στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας βρέθηκαν 2.000 άτομα που μάλιστα εκσφενδόνιζαν μπουκάλια και ύβρεις σε όλο το παιχνίδι.
Μάλιστα, δημοσιεύονται και οι ακόλουθες φωτογραφίες με το ποστάρισμα να αναφέρει:
«Ελλάς το μεγαλείο σου! 2021 και 2000 κόσμο στο γήπεδο οι οποίοι εκσφενδόνιζαν μπουκάλια και ύβρεις σε όλο το παιχνίδι. Η κρίση δική σας!» ανέφερε η ομάδα της Ξάνθης:



Την ίδια ώρα, από την Αναγέννηση καταγγέλλουν ότι μετά το γκολ της ομάδας τους, κάποιος από τον πάγκο του Ορφέα τραβούσε φωτογραφίες την εξέδρα, για να κάνουν μετά την καταγγελία. Γι’ αυτό και οι παίκτες της ΑΣΑ πανηγύρισαν σαν… φωτογράφοι το γκολ του Λώττα στο 87’.

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.