Ολυμπιακός Βόλου: Υπογραφές με Ερέρα, αποφάσεις για τους δανεικούς

olybiakos volou regista
AURA TEO
red nose1

Εντός της Παρασκευής αναμένεται εκτός.. συγκλονιστικού απροόπτου, η άφιξη του Χερμάν Αντρές Ερέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Αργεντινός θα πετάξει με προορισμό την Ελλάδα, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί και επίσημα από τους ερυθρολεύκους η απόκτηση του.

Παράλληλα όσον αφορά τους δανεικούς, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου έχουν ήδη εντοπίσει τους στόχους τους και θα “τρέξουν” άμεσα τις υποθέσεις των παικτών που έχουν ξεχωρίσει από την ΑΕΛ. Ο Δημήτρης Λουφάκης είναι ως γνωστόν ένας από τους κορυφαίους στόχους της ομάδας, ενώ εξετάζονται και άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στους “βυσσινί”. Θυμίζεται πως δυνατά “παίζει” σύμφωνα με δημοσιεύματα το όνομα του Παναγιώτη Τσαγκαλίδη που αγωνίζεται στον Άρη.

284509599 5181409178613999 4689180224733990093 n

Τα επόμενα 24ωρα φαίνεται πως θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στους ερυθρολεύκους, οι οποίοι παραμένουν φυσικά σε στάση αναμονής όσον αφορά την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων και στην πορεία την εκκίνηση του πρωταθλήματος της Football League.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts