Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με τη Λαμία το Σάββατο 9/4, στις 16.00. Ανάμεσα τους και ο Νταν Ριένστρα, μετά από 8 και πλέον μήνες!
Ο 30χρονος Ολλανδός στάθηκε τρομερά άτυχος, καθώς με την επιστροφή του Βόλου από την προετοιμασία στην Ολλανδία υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις που μιλούσαν για ρήξη χιαστού.
Η πορεία της αποθεραπείας του παίκτη ήταν δύσκολη και χρειάστηκαν περίπου 8 μήνες για να είναι σε θέση ο ποδοσφαιριστής να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του, μετά από σκληρή δουλειά για να επιστρέψει σε καλό επίπεδο.
Ένας Ριένστρα.. βιονικός, που πέρυσι είχε 2 γκολ και 2 ασίστ σε 35 ματς, αποτελώντας παίκτη κλειδί στο κυανέρυθρο άξονα της μεσαίας γραμμής.
Δείτε επίσης:
Κουσκούνη στο regista.gr: «Να επιστρέψουμε στην Α’ Εθνική με σωστές βάσεις!»
Γ΄ Εθνική: Ένσταση του Μακεδονικού και…αναβολή των μπαράζ ανόδου;
Αχιλλέας Μπέος: Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους φίλους της Νίκης Βόλου