Δηλώσεις σε δημοσιογράφους έκανε ο προπονητής της Καβάλας, Αλεξάντερ Νούρι μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τη Νίκη Βόλου με σκορ 0-2.
Αναλυτικά η τοποθέτησή του:
«Eίμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι από τη συνολική μας εμφάνιση, είναι η χειρότερη εμφάνιση που έχουμε κάνει από τη μέρα που ήρθα στην ομάδα.
Το γήπεδο είχε πολύ κόσμο που δημιούργησε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε κάτι πίσω και αποχώρησαν απογοητευμένοι όπως κι εμείς.
Μετά το σημερινό παιχνίδι, πρέπει να καθίσουμε και να σκεφτούμε πως μπορούμε να αλλάξουμε όσα συμβαίνουν. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες αλλά σήμερα έλειπαν οι δύο αρχηγοί μας, ο Έμπερτ και ο Καζαντζίδης. Δεν δημιουργήσαμε, δεν παίξαμε καλά, απλά αντιδρούσαμε στο παιχνίδι του αντιπάλου και είμαστε αρκετά απογοητευμένοι.
Μένουνε 10 αγωνιστικές, σήμερα δεχτήκαμε ένα «χτύπημα», θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το αδύνατο, δυνατό από εδώ και πέρα και να σώσουμε την παρτίδα»