«Να γίνουν τα ερασιτεχνικά δελτία, επαγγελματικά» λένε στη Ζάκυνθο!

AURA TEO
red nose1

Φοβερά και τρομερά πράγματα συμβαίνουν στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών που δικαιώνει την ομάδα της Ζακύνθου και διατάσσει τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου να εντάξουν στις τάξεις τους την ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 σαν ομάδα της SL2. Η ομάδα του Ιονίου είναι και με την βούλα ομάδα SL2.

Στην ΕΕΑ το θέμα δεν συζητήθηκε την Τρίτη 12/10, αυτό θα γίνει στην επόμενη συνεδρίασή της στις 18/10 . Μπορεί λοιπόν η FIFA μετά από σχετική ερώτηση της ΕΠΟ να απάντησε ότι δεν πρόκειται να ανοίξει το περιβόητο tms για καμιά ομάδα, όμως στην ιστορία υπάρχει ένα μεγάλο αλλά… η Ζάκυνθος λοιπόν, δεν θέλει ούτε ζητά από την FIFA να ανοίξει κανένα σύστημα.

Η Ζάκυνθος το μόνο που θέλει είναι να γίνουν τα 20 δελτία που έχει στην ερασιτεχνική-μητέρα ομάδα, επαγγελματικά. Η διοίκηση της ομάδας δεν θέλει να κάνει καμιά μεταγραφή εκτός Ελλάδας και καμιά μεταγραφή εντός της επικράτειας από άλλη ομάδα. Θέλει πολύ απλά και κατανοητά να γίνουν οι ερασιτέχνες παίκτες της επαγγελματίες. Και αυτό γιατί είναι μια νεοσύστατη ΠΑΕ Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΜΗ ΣΤΙΣ 23/9/2021.

Πως είναι δυνατόν λοιπόν, να έχουν τελειώσει οι μεταγραφές στις 17/9 και η ομάδα να κάνει μεταγραφές χωρίς να είναι και επισήμως ΠΑΕ; Οι νησιώτες επιμένουν και λένε ότι έχουν το δίκιο με το μέρος τους θα βρίσκονται εκεί που ανήκουν, δηλαδή στην SL2. Αν συμβεί το αντίθετο υπάρχει και ο νομική οδός.

πηγή: ioniansports

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts