Αν και το πάλεψε αρκετά, ο ΠΟ Ελασσόνας ηττήθηκε με 2-1 από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στην Κατερίνη, μένοντας στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας με 5 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με τον Σεχολάρι, με τον ΠΟΕ να απαντά στο 19′ με σκόρερ τον Ματούλα. Ο Σεχολάρι ωστόσο σκόραρε ξανά στο 33′ για το 2-1, το οποίο παρέμεινε μέχρι το φινάλε παρά τις ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Καλαϊτζίδης Α., Δαλαμήτρας, Καρτσαμπάς Α., Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς Χ., Καλαϊτζίδης Ν., Σεχολάρι, Κόλα Λ., Κατσάρας, Κατσιαμήτας, Τσενικλής
ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Γκαντούνας, Λαγός, Περτζιόνι, Νταμπώσης, Γκαμπέτας, Φουρκιώτης, Λαζαρίδης, Ματούλας, Καραγκούνης
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.