Μόνο με ομάδες της Super League το Κύπελλο;

AURA TEO
red nose1

Αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας λόγω κορωνοϊού, θα κληθεί να κάνει η ΕΠΟ.

Όπως μεταφέρει το sdna.gr από τη στιγμή που δεν υπάρχει φως στο τούνελ για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την έναρξη της Super League 2, της Football League και των τοπικών πρωταθλημάτων και ο χρόνος κυλάει , η ΕΠΟ πρέπει να αποφασίσει σχετικά με το Κύπελλο.

Σύμφωνα με την προκήρυξη στις τέσσερις πρώτες φάσεις του Κυπέλλου μετέχουν ομάδες από τα δύο επαγγελματικά πρωταθλήματα, που δεν έχουν αρχίσει και οι κυπελλούχοι των ΕΠΣ. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει οι αγώνες μόνο της πρώτης φάσης και έκτοτε το Κύπελλο έχει σταματήσει.

Την ερχόμενη Τρίτη θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας για να αποφασίσει πως θα συνεχιστεί από δω και πέρα η διοργάνωση και αν θα πάρουν μέρος σε αυτήν οι ομάδες των διοργανώσεων που έχουν διακοπεί ή δεν έχουν αρχίσει λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το πιθανότερο σενάριο, αυτή τη στιγμή, είναι το Κύπελλο να συνεχιστεί μόνο με τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1.

 

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts