Μπράτσος: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό»

AURA TEO
red nose1

Με ένα φάουλ για.. highlight (έστω και με δόση τύχης ) από τον Νικολάς Ορόζ στο 86′, ο Βόλος «απέδρασε» από τη Νεάπολη με τον βαθμό, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από τον Ιωνικό.

Ο βοηθός του Γκιγέρμο Αμπασκάλ, Κώστας Μπράτσος τόνισε πως ο Βόλος έπρεπε να πάρει κάτι περισσότερο με βάση την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου:

«Αν λάβουμε υπόψιν όλα τα στοιχεία του αγώνα δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο. Στο δεύτερο δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση κόντρα στη ροή του ματς, στη συνέχεια κυριαρχήσαμε, ισοφαρίσαμε αλλά δεν βρήκαμε δεύτερο γκολ. Όλοι οι παίκτες είναι μέσα στο πλάνο. Η έλλειψη ευκαιριών έχει να κάνει και με το γεγονός ότι αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που αμύνεται χαμηλά σε ένα μικρό γήπεδο».

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts