Μένει Ελλάδα για ομάδα-έκπληξη ο Τσιγκρίνσκι!

AURA TEO
red nose1

Παίκτης του Ιωνικού πρέπει να θεωρείται ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία, με την ανακοίνωση του «μπαμ» να είναι η μόνη εκκρεμότητα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής!

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ πραγματοποιούσε προπονήσεις με την ομάδα της Νίκαιας, ενώ έπαιξε κανονικά και στο πρόσφατο φιλικό με τον Διαγόρα Ρόδου. Οι δύο πλευρές είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας, με τον Τσιγκρίνσκι να συμφωνεί τελικά και να συνεχίζει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Φυσικά πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση για τον Ιωνικό, που αποκτά μεγάλη εμπειρία και ποιότητα στα μετόπισθεν, έχοντας ήδη αποκτήσει τους Αλεξίς Ρομαό και Χοσέ Κάνιας.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts