«Μάχη» Cosmote και NOVA για τα τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ολυμπιακού!

Regista Team05/04/2022
AURA TEO
red nose1

Με στόχο την τελική της «έξοδο» προς την ελεύθερη τηλεόραση σχεδιάζει η United Group της Nova τις επόμενες κινήσεις, διατηρώντας ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας με όλα τα κανάλια. Κεντρικό ζήτημα γοήτρου αλλά και ουσίας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή διεκδίκησης αυτή τη στιγμή, είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ολυμπιακού, που λήγουν με το τέλος του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά της United Group έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για ανανέωση της συμφωνίας για τα αποκλειστικά δικαιώματα, ενώ παράλληλα γίνονται συζητήσεις για ευρύτερη συνεργασία και με την Άλτερ Έγκο (Mega) μέσω διαφήμισης. Στη διεκδίκηση του Ολυμπιακού φέρεται να μπαίνει και η Cosmote που κατέθεσε πρόσφορα για τα δικαιώματα της πιο εμπορικής ομάδας της Super League.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι συζητήσεις της United Group με τον Alpha για τη συνεργασία στην παραγωγή των αγώνων της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, ενώ παραμένει στο τραπέζι, χωρίς ακόμα να έχει υπογραφεί, το deal της Nova με το Star για τη μετακόμιση της συνδρομητικής τηλεόρασης στις εγκαταστάσεις της Green Pixel (συμφερόντων Star και Alpha) στην Παλλήνη. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν εντός της άνοιξης.

Δείτε επίσης:

ΣΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Πέθανε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανθρακικός

Survivor: Το τεράστιο ποσό που έχει πάρει ως τώρα ο Άρης Σοϊλέδης

Καρανίκας σε Κούγια: Τι έρωτας είναι αυτός; Μάλλον θα ήταν πολλά τα 200 χιλιάδες ευρώ

Νίκη Βόλου – ΠΑΟΚ: Με αυτούς έρχεται στον Βόλο ο Πάμπλο Γκαρσία – Η σημαντική απουσία

Νίκη Βόλου – ΠΑΟΚ Β’: Ο Πολυχρόνης στο Πανθεσσαλικό – Οι επόπτες

Πηγή: koubanezos.gr

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts