Η Σενεγάλη έγινε η τελευταία ομάδα των ημιτελικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2021 ύστερα από τη νίκη 3-1 επί της Ισημερινής Γουινέας.
Ο Φαμαρά Ντιεντιού στο 28′ έδωσε προβάδισμα στη Σενεγάλη, όμως ο Γιανίκ Μπουιλά αξιοποίησε μία καλή ομαδική ενέργεια στο 57′ και έφερε το παιχνίδι στα ίσια για την Ισημερινή Γουινέα. Ο Σισέ έριξε στον αγώνα τους Ισμαϊλά Σαρ, Σεϊκού Κουγιατέ και Μπαμπά Ντιένγκ έπειτα από το 1-1 και.. μόνο ο τελευταίος δεν σκόραρε. Στο 68′ ο Κουγιατέ εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της άμυνας για να κάνει το 2-1 από κοντά και στο 78′, έπειτα από ωραία ενέργεια του Σαλιού Σις, ο Σαρ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Χοσέτε Μιράντα της Νίκης Βόλου αγωνίστηκε βασικός, ενώ ο Όσκαρ Σιαφά του Ολυμπιακού Βόλου δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Και οι δύο πλέον γυρίζουν στο Βόλου για να ενισχύσουν τις ομάδες του στο πρωτάθλημα της Super League 2.
ΣΕΝΕΓΑΛΗ: Μεντί, Σαρ, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Σις, Ι. Γκέιγ, Μεντί, Α. Γκέιγ (65′ Κουγιατέ), Ντιά (58′ Σαρ), Ντιεντιού (65′ Σ. Ντιένγκ), Μανέ
ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΥΙΝΕΑ: Ογουόνο, Ακάπο, Ομπιάνγκ, Κόκο, Εντόνγκ (82′ Ενέμε), Σαλβαδόρ (81′ Μπελίμα), Γκανέτ (73′ Μπικόρο), Ματσίν (85′ Μπαλμπόα), Μπουιλά, Μιράντα, Ενσούε (80′ Όμπα)