Κυριάκος Θωμαΐδης: Κίνδυνος τιμωρίας του Άρη – Τι προβλέπεται για τον Βόλο

Regista Team08/11/2021
AURA TEO
red nose1

Ο Άρης ήταν ο φιλοξενούμενος του χθεσινού αγώνα στο Βόλο ωστόσο μπορεί να κινδυνεύσει με τιμωρία, κάτι που αποκάλυψε o Κυριάκος Θωμαΐδης μέσα από την εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95.5.

Για τον Άρη το σημείο κλειδί είναι η «αντικειμενική ευθύνη». Αν αποδειχτεί αντικειμενική ευθύνη της ΠΑΕ στα γεγονότα του Βόλου τότε μπορεί να τιμωρηθεί ποινή δύο αγωνιστικών του «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Αν όμως η Πειθαρχική Επιτροπή της SL1 διαπιστώσει ότι ο ΝΠΣ Βόλος πούλησε εισιτήρια σε φίλους του Άρη χωρίς να το ζητήσει η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, θα τιμωρηθεί η γηπεδούχος ομάδα. Τα καίριο σημείο της υπόθεσης είναι αν ζήτησε εισιτήρια επισήμως η ΠΑΕ Άρης και αν πούλησε εισιτήρια η ΠΑΕ Βόλος στους φίλους του Άρη.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts