Κούγιας: «Βρες ένα καλό δικηγόρο, γιατί αντί να ζητήσεις συγγνώμη, συνεχίζεις τη συκοφαντική δυσφήμιση»

AURA TEO
red nose1

Συνέχεια στην κόντρα με την οποία έχει ανοίξει με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων κ. Τάχο, έδωσε με τοποθέτησή του ο Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά το μήνυμα του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ:

«Μου έστειλαν video με νέες δηλώσεις του προέδρου σε στημένες ερωτήσεις δημοσιογράφου, μετά την λεπτομερή τοποθέτηση που έκανε για όσα συκοφαντικά είπε για εμένα σε όσες ομάδες ήμουν ιδιοκτήτης για 40 χρόνια.

Δεν έχω ακόμη αποφασίσει αν θα πρέπει να γελάω ή να κλαίω.

Είδα έναν άνθρωπο που φαίνεται να μην καταλαβαίνει ούτε ποιος είναι, ούτε για ποιόν μιλάει και τον συκοφαντεί με τόση ελαφρότητα.

Για ποιο θεσμικό σου ρόλο μιλάς ρε άνθρωπε μου;

Ποιος νόμος σου είπε ότι μπορείς να μιλάς για ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία που την πλήρωσε για να την αγοράσει περισσότερο από 1.000.000€ κάποιος σαν εμένα, χωρίς γήπεδο, χωρίς προπονητικό κέντρο, χωρίς ούτε έναν ποδοσφαιριστή και χωρίς αδειοδότηση σχεδόν 10 χρόνια, που βολόδερνε στα τοπικά πρωταθλήματα και τις ερασιτεχνικές κατηγορίες, γιατί ο εκλεκτός σας, αυτός που σας πήρε το τελευταίο κύπελλο φέσωσε την ομάδα 19.000.000€ και τις ελληνικές τράπεζες 130.000.000€, χωρίς εσύ και ο Δήμαρχος σου να κάνετε τίποτα για να αποτρέψατε αυτή την καταστροφή και αντιθέτως του χαρίσατε τζάμπα ένα γήπεδο που ο θεσμικός ρόλος εσένα και του Καλογιάννη δεν σας επέβαλε να βάλετε έναν όρο να παίζει η ΑΕΛ μόνιμα και υποχρεωτικά εκεί έναντι ενός λογικού μισθώματος και όχι σαν τα 2.200.000€ που με υποχρεώσατε να πληρώσω.

Για ποιο θεσμικό σου ρόλο μιλάς όταν εσύ, ο Καλογιάννης και ο Κωσταρόπουλος όταν δεν φροντίσατε ακόμη και όταν κυβέρνηση ήταν το κόμμα σου να ανακατασκευάσετε το ιστορικό Αλκαζάρ για να μην παίζει η ΑΕΛ στον Βόλο και στην Λαμία και σας γιαουρτώνουν έξω από το Δημαρχείο, υποχρεώνοντας με, εμένα που για σένα δεν μπορώ να κάνω την ΑΕΛ τέτοια για να εξασφαλίσει ο Δήμος δήθεν αθλητικό τουρισμό, όταν εδώ και τριάντα χρόνια έχετε αφήσει όλους αυτούς τους ανεξέλεγκτους οργανωμένους αλήτες, για να σας ψηφίσουν, αυτή είναι η κρίση μου, να δέρνουν όλους τους επισκέπτες και εγώ να ανακατασκευάζω το Αλκαζάρ δαπανώντας περισσότερα από 600.000€.

Για ποιο θεσμικό σου ρόλο μιλάς αφού όταν πέρυσι με παρανομίες μας ανακαλούσαν 11 δελτία ποδοσφαιριστών μας μισή ώρα πριν τον αγώνα με την Λαμία και έτσι υποβιβαστήκαμε, εσύ, ο Δήμαρχος σου και οι υπόλοιποι στο δημοτικό συμβούλιο εξαφανιστήκατε λες και η ΑΕΛ δεν είναι ομάδα της πόλης της Λάρισας, αλλά κάποιας άλλης πόλης.

Για ποιο θεσμικό σου ρόλο μιλάς όταν εσύ, ο Καλογιάννης και οι υπόλοιποι ανέχεστε να έχει μεταβληθεί το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Λάρισας στο σύγχρονο Eldoradoτου στοιχήματος με την πιο βρώμικη ομάδα της Ευρώπης τον Απόλλων Λάρισας και όταν ο Εισαγγελέας Λαρίσης κ. Δασκαλόπουλος κάνει έρευνα σε συνεργασία με την UEFA για το παιχνίδι που έστησε ο Απόλλωνας Λάρισας για να κερδίσει η Βέροια και όλοι αυτοί οι «Λαρισαίοι» να κερδίσουν χρήματα για να μην ανέβει η ΑΕΛ, να βουλώνετε το στόμα σας ακόμη και αν έχετε στο δημοτικό συμβούλιο δύο πρώην μεγάλους παίκτες της ΑΕΛ, που αν δεν έπαιζαν στην ΑΕΛ δεν θα τους γνώριζε ούτε η μάνα τους και δεν θα έβρισκαν ούτε τον ψήφο τους.

Όσο για σένα βρες ένα καλό δικηγόρο, γιατί αντί να ζητήσεις ταπεινά συγνώμη συνεχίζεις την συκοφαντική δυσφήμιση και επειδή πιθανώς δεν κατάλαβες τι είπες, γιατί πιθανότατα τα ελληνικά σου δεν είναι πολύ καλά, ξαναδιάβασε τι είπες για μένα και τις προηγούμενες ομάδες μου.

Όσο για το ενδιαφέρον σου για το μέλλον της ΑΕΛ, φρόντισε την νέα σεζόν να πάρεις κανένα εισιτήριο διαρκείας των 100€ για 30 αγώνες και φρόντισε να κάνουν το ίδιο και οι συνάδελφοι σου στο δημοτικό συμβούλιο.

Και αν θέλεις να μάθεις πως φέρονται οι Δήμαρχοι στις ιστορικές ομάδες ρώτα τον Δήμαρχο Αγρινίου, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, τον Δήμαρχο Ηρακλείου Κρήτης, τον Δήμαρχο Καβάλας, Καρδίτσας, Λαμίας, Τρικάλων και τότε μάλλον θα καταλάβεις τι σημαίνει θεσμικός ρόλος και πως στηρίζονται οι ομάδες όταν οι Δημοτικοί σύμβουλοι και οι Δήμαρχοι είναι πραγματικοί και όχι τζάμπα μάγκες – μυαλοπώλες.

Ρε πρόεδρε, αλήθεια τι γίνεται με εκείνα τα 400.000€ του Πηλαδάκη για το νερό τα εισπράξατε ή κυνηγάτε μόνο εμάς για τα 30.000€ που αναλάβαμε να πληρώσουμε για λογαριασμό του Πηλαδάκη όπως ισχυρίζεστε;

Καλή Ανάσταση».

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts