Καρυπίδης: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι ετών σε αντιδικία με την οικογένεια Βρύζα!

AURA TEO
red nose1

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κομοτηνής καταδίκασε σήμερα (26/1) τον Θόδωρο Καρυπίδη σε φυλάκιση έξι ετών για απάτη σε βαθμό κακουργήματος, καθώς τον έκρινε ένοχο στη δικαστική διαμάχη του με την οικογένεια του Ζήση Βρύζα για την αγορά αγροτικών προϊόντων!

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών άρχισε το 2015 και για την ακρίβεια από την εποχή, που ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ. Η οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή κατέθεσε αγωγή για τη μη πληρωμή αγροτικών προϊόντων αξίας 140.000 ευρώ και με σημερινή (26/1) απόφασή του το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κομοτηνής έκρινε ένοχο τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης για ένα κακούργημα και δύο πλημμελήματα, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης έξι ετών, η οποία είναι εξαγοράσιμη.

Η πλευρά του κ. Καρυπίδη ήδη άσκησε έφεση στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ενώ με δήλωσή του ο συνήγορος υπεράσπισης, Ιωάννης Ακριβόπουλος, υποστήριξε ότι αποτελεί μια άδικη απόφαση.

Ο κ. Ακριβόπουλος λέει μεταξύ άλλων: «α) σχετικά με τη συναλλαγή των δυο πλευρών, από την οποία προέκυψε η ένδικη υπόθεση το έτος 2015, πρόκειται για μία άδικη εξέλιξη, καθώς τα προϊόντα (ακτινίδια) που αγόρασε η τότε εταιρεία του Θεόδωρου Καρυπίδη ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΑΕΕΕ SUPER-MARKET από τους συγγενείς του Ζήση Βρύζα ήταν ακατάλληλα, άχρηστα και μάλιστα σε γνώση τους και δυστυχώς πετάχτηκαν, ενώ υπέστη αντίστοιχη οικονομική βλάβη η εταιρεία του Θεόδωρου Καρυπίδη.
β) Σχετικά τώρα με την εκδοθείσα απόφαση, για την οποία έχει ήδη ασκηθεί έφεση και δεν θα μακροημερεύσει, πρόκειται για μια νομικά διάτρητη απόφαση, η οποία στραγγάλισε τον ποινικό κώδικα και στοιχειοθέτησε δυστυχώς μία καθαρά αστική διαφορά σε ποινική απάτη, επιβάλλοντας μια «βολική» ποινή για όλους. Τα δικαστήρια είναι για να εφαρμόζουν αυστηρά το νομικό πλαίσιο και όχι να κάνουν δημόσιες σχέσεις με τις αποφάσεις τους. Σύντομα θα αποκατασταθεί η τάξη. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος».

πηγή: sport-fm.gr

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts