Καρέρα: “Στόχος είναι να κερδίζουμε όλους τους αγώνες”.

AURA TEO
red nose1

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα μίλησε ενόψει του αγώνα με την Μπράγκα τόνισε πως η Ένωση θα μπει αποφασισμένη για τη νίκη παρότι υπάρχουν λίγες ελπίδες πρόκρισης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν σκέφτεται να κάνει αλλαγές με την Μπράγκα και αν δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Θα υπάρχει κάποιος παίκτης που θα ξεκουραστεί. Θα πρέπει να δούμε και τη φυσική κατάσταση των άλλων και στην προπόνηση θα αναλύσουμε και θα αποφασίσουμε ποιος θα παίξει αύριο».

Για το αν η σεζόν θα είναι πετυχημένη μόνο με την κατάκτηση του τίτλου μετά την είσοδο στους ομίλους του Europa League: «Όχι δεν θεωρώ πως έχουμε φτάσει ήδη στους στόχους. Στόχος είναι να κερδίζουμε όλους τους αγώνες. Παρότι έχουμε λίγες ελπίδες πρόκρισης θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε την Μπράγκα. Είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά όσο είσαι ζωντανός έχεις ελπίδες. Έχουμε δύο ακόμα ευρωπαϊκούς αγώνες και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το αν ένιωσε ο ίδιος πίεση για πρώτη φορά λόγω της ομιλίας του στους παίκτες στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Όχι δεν έχει σχέση με την πίεση με την ήττα από τη Ζόρια. Πάντα πριν από κάθε αγώνα έχω ομιλία στους παίκτες ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα».

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.