“Καμπάνες” για Ολυμπιακό Βόλου, ΑΕΛ και Κούγια – Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΣΑ

AURA TEO
red nose1

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (ρίψη αντικειμένων). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ τη χρηματική ποινή των 2.000€ (αγώνας 29.12.21 με ΠΑΕ Αλμωπό Αριδαίας).
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση της μη δήλωσης προπονητή (αγώνας 29.12.22 με ΠΑΕ Ζάκυνθος)
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, της μη δήλωσης προπονητή. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ τέλεση την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση, ήτοι δηλώθηκε στην λίστα αξιωματούχων της ομάδας ως «διερμηνέας ομάδας» και συνεπώς παρευρισκόταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ την χρηματική ποινή των 1000€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΚΟΥΓΙΑ ΑΛΕΞΙΟ την χρηματική ποινή των 1500€ (αγώνας 29.12.2022 με ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη)
• ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ως απαράδεκτη. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του καταβληθέντος παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής. (αναβολή αγώνα με ΠΑΕ Καβάλα 2.1.22)

284509599 5181409178613999 4689180224733990093 n
Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.