Θησέας και Αλμυρός αναμετρήθηκαν στην Αγριά στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Ο ΓΣΑ ήθελε μόνο νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία με το Θησέα να βολευόταν και με ήττα (σε περίπτωση που κέρδισε ο Διαγόρας στην Αταλάντη).
Ο Αλμυρός έκανε εξαιρετική εκκίνηση και προηγήθηκε μόλις στο 2′ με κεφαλιά του Πλαβού. Στο 35′ η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου είχε την ευκαιρία να πάρει σημαντικό προβάδισμα, αλλά ο Κοντοβάς δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουτσιρίμπα από την “άσπρη” βούλα. Τα πρώτα 45΄ ολοκληρώθηκαν με το σκορ στο 0-1.
Στο δεύτερο μέρος οι καλές φάσεις ήταν μηδαμινές, με το Θησέα να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης στο 81′ με τον Βλάχο μετά από ασίστ του Οικονόμου. Ο Αλμυρός προσπάθησε να βρει το γκολ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Με το τελευταίο σφύριγμα ο Θησέας Αγριάς πανηγύρισε την παραμονή του, εν αντιθέσει με τον Αλμυρό που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Α΄ ΕΠΣΘ.
Οι συνθέσεις:
Θησέας Αγριάς (Γιάννης Ακτσιαλής): Κουτσιρίμπας (Κεφαλάς 68′), Ιακωβίδης, Βαν Ντε Γούιχε (Τσιανάκας 25′) , Ρακής, Γκάγκας, Χατζηθανάσης, Οικονόμου, Κοτζαθανάσης, Δεληγιαννίδης (Δουλάς 68′), Λίτσος, Βλάχος
Αλμυρός (Θάνος Θεοδώρου): Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Δημουλάς (Κατσαβριάς 77′), Πλαβός, Λάμπος, Θεοδωρόπουλος, Αραπίτσας, Βαγενάς (Μυργιώτης 62′) Κουτσούκης (Κουκουτής 77′), Κοντοβάς (Παπαεμμανουηλίδης 62′) , Αλαμάνης