Θεοχάρης Ηλιάδης: “Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να αγωνίζομαι σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο”

Regista Team30/10/2020
AURA TEO
red nose1

Σε ερωτήσεις των Δημοσιογράφων στην Media Day της ΠΑΕ ΑΕΛ εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στον Βόλο απάντησε και ο νεαρός ποδοσφαιριστής των “βυσσινί” Θεοχάρης Ηλιάδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
-Πως αισθάνεσαι για την μεταπήδηση σου από μια ομάδα της τρίτης κατηγορίας σε μια ομάδα σαν την ΑΕΛ με τόσο μεγάλη ιστορία που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Πρωταθλήματος .
«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να αγωνίζομαι σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο και θα βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».
Οι συγκυρίες σου δώσανε την ευκαιρία να αγωνιστείς σαν βασικός , πως νιώθεις για αυτό ;
«Στόχος μου είναι η διάρκεια. Μέσα από την δουλειά εύχομαι να καθιερωθώ και να μπορώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό για την ομάδα μου σε κάθε παιχνίδι».
Ποια είναι η θέση που σου αρέσει να αγωνίζεσαι περισσότερο ;
«Την περσινή σεζόν ερχόμενος εδώ αγωνίστηκα περισσότερο σαν αμυντικός μέσος , φέτος σαν κεντρικός αμυντικός . Εγώ είμαι διατεθειμένος να προσφέρω όπου χρειαστεί και ο προπονητής».

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.