Ηρακλής: Κρίσιμο 48ωρο για Τρίγλια και.. restart

AURA TEO
red nose1

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του ΓΣ Ηρακλής όσον αφορά την εξεύρεση των 100.000 ευρώ που απαιτούνται να μαζευτούν ως την Τρίτη (13/7) για να μπορέσει να κατατεθεί η εγγυητική και να μην έχει πρόβλημα η ομάδα με την αδειοδότητή της στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Όσον αφορά το μετοχικό κεφάλαιο το καλύπτει ο ίδιος ο Στράτος Ευγενίου.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη είναι πεπεισμένοι πώς παρά τα όποια προβλήματα θα βρουν λύσεις στο οικονομικό κομμάτι και ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες στους «κυανολεύκους». Πρέπει να γίνει σαφές όμως ότι χωρίς επενδυτή ο Γηραιός δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά.

Ο κόσμος έχει χορτάσει από λόγια και υποσχέσεις και καλούνται όλοι από την οικογένεια του Ηρακλή να κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου η ομάδα με σωστές κινήσεις και μεθόδους να ξαναγίνει υπολογίσιμη δύναμη στην Ελλάδα και φυσικά απαλλαγμένη από τα χρέη του παρελθόντος.

Πηγή: metrosport

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts