Ηρακλής – ΚΑΕ Λάρισα: Η συνέντευξη τύπου

AURA TEO
red nose1

Μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ Ηρακλή και ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Θεσσαλονίκης, οι τεχνικοί των δύο ομάδων προέβησαν σε δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου.

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών: 

Στέργιος Καλύβας (Ηρακλής): «Αρχικά καλή χρονιά σε όλους, αλλά ιδιαίτερα στον κόσμο μας, τον οποίο ελπίζουμε σύντομα να έχουμε κοντά μας ξανά! Αύριο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει μια αξιόλογη ομάδα, της οποίας η βαθμολογική θέση δεν αντικατοπτρίζει την αξία της.

Εμείς ξεκινώντας από την δυνατή άμυνα, ιδιαίτερα στους ικανούς χειριστές τους, θέλουμε να επιβάλουμε τους δικούς μας κανόνες στο παιχνίδι. Θέλω να ευχηθώ αυτή η χρονιά να δώσει ακόμη μεγαλύτερες χαρές στο σωματείο και τον κόσμο μας».

Νίκος Παπανικολόπουλος (ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory): «Ελπίζω το 2021 να είναι πολύ πιο αισιόδοξο. Όσον αφορά το παιχνίδι πιστεύω ότι η ομάδα μπήκε αρκετά συγκεντρωμένη στην τακτική, κοντρολάραμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο καθαρά. Όλα άλλαξαν στο τρίτο δεκάλεπτο όταν ο Ηρακλής λογικά αντέδρασε, ανέβασε την πίεση του, είναι κάτι που είχαμε συζητήσει.

Μας έκανε μεγάλη ζημιά η πίεση στη μπάλα που άσκησε ο Μπόουλιν, πέσαμε σε λάθη και δεν μπορέσαμε να οργανώσουμε το παιχνίδι. Οπότε ένα δεκάλεπτο ο Ηρακλής πήρε το μομέντουμ του παιχνιδιού και από εκεί που ήμασταν δέκα και δεκατέσσερις πόντους μπροστά βρεθήκαμε να κυνηγάμε. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε και πάλι το παιχνίδι, στο 63-60 είχαμε κάποια ελεύθερα σουτ, κάποιες λάθος αποφάσεις και το τέλος κρίθηκε με μια νίκη του Ηρακλή».

Για το θέμα με τον Davion Berry: «Είναι εσωτερικό θέμα, οικογενειακό, συμβαίνουν αυτά στους 180 σφυγμούς».

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts