Χωρίς προβλήματα ολοκληρώνεται όπως φαίνεται η προετοιμασία του Ηρακλή, για την κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.
Με τους Χρουσιέλ και Ναπολιτάνο, να ξεπερνούν τα προβλήματά τους και να συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις, τα χέρια του Κώστα Γεωργιάδη, έχουν λυθεί από το μέτωπο των τραυματιών.
Αναλυτικά η ενημέρωση των «Κυανόλευκων» αναφέρει:
Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Κώστας Γεωργιάδης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, καθώς ο Άγγελος Παπαστεριανός έχει εκτίσει την ποινή του.
Παράλληλα ο Ναπολιτάνο συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ και ο Σεμπαστιάν Χρουσιέλ θα είναι παρών στην αναμέτρηση στον Βόλο.
Οι «Κυανόλευκοι» θα προπονηθούν αύριο στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και στην συνέχεια θα αναχωρήσουν για τον Βόλο, όπου θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο.



