Πριν από 33 χρόνια ανήμερα της Πρωτομαγιάς γράφτηκε η πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της ΑΕΛ, που έγινε η πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα επαρχιακή ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα Ελλάδας, μετά τη νίκη επί του Ηρακλή με 1-0.
Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ με ανακοίνωσή της θυμάται το «Έπος του 1988» επισημαίνοντας:
“33 χρόνια πριν το σφύριγμα του διαιτητή Μπάτρα στον αγώνα ΑΕΛ-Ηρακλής σηματοδοτούσε την ολοκλήρωση μιας εποποιίας που όμοια της δεν είχε ξαναζήσει ο ελληνικός αθλητισμός.
Σε μια ημερομηνία συνυφασμένη με αγώνες και κατακτήσεις, νοηματοδοτήθηκε ένας ακόμα άθλος,αυτών που δεν σκύβουν το κεφάλι στην αδικία, που εξεγείρονται και εν τέλη παίρνουν δικαιωματικά αυτό που τους ανήκει.
Για όλους όσους αγαπάμε την ΑΕΛ εκείνη η πρωτομαγιά του 1988 που ήρθε ως επιστέγασμα μιας εξέγερσης αποτελεί την κορωνίδα της ιστορίας μας και καθημερινό σημείο αναφοράς.
Ζήτω η Βυσσινί Πρωτομαγιά! Ζήτω η ΑΕΛ!”