Εμβολιασμός παιδιών 12 έως 15 ετών: Τι είπε ο Μητσοτάκης

Regista Team19/07/2021
AURA TEO
red nose1
Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, το ζήτημα αναμένεται να συζητηθεί στην Επιτροπή Εμβολιασμών.

Στο άνοιγμα της πλατφόρμας που θα αφορά στον εμβολιασμό των παιδιών που βρίσκονται στην ηλικιακή ομάδα 12 – 15 αναφέρθηκε μιλώντας με πολίτες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοπoιεί στη Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ρώτησε ένα παιδί «πόσο χρονών είναι» και όταν εκείνο απάντησε ότι είναι 12 χρονών, ο πρωθυπουργός είπε ότι θα ανοίξει η πλατφόρμα για να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού και τα παιδιά 12 – 15 ετών.

Στη συνέχεια η μητέρα του παιδιού, η οποία βρισκόταν δίπλα, απάντησε πως δε θα ήθελε να εμβολιαστεί το παιδί της και ζήτησε από τον πρωθυπουργό να μη γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τα παιδιά. Τότε ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. «Η κυβέρνηση θα ακούσει τις σχετικές εισηγήσεις των ειδικών» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, το ζήτημα αναμένεται να συζητηθεί στην Επιτροπή Εμβολιασμών το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts