Διαγόρας Ρόδου: ‘H ΑΕΛ σε πρόφατο αγώνα ηττήθηκε με 4 γκολ, ο κ. Κούγιας είχε στήσει το παιχνίδι;’

Regista Team29/03/2021
AURA TEO
red nose1

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια τον αγώνα, Διαγόρας Ρόδου – Λεβαδειακός 0-4, εξέδωσε ο Διαγόρας Ρόδου.

Η ανακοίνωση:

“Ο κ. Κούγιας, ό,τι και αν είναι, δικηγόρος, ποινικολόγος, κριτής των πάντων, με τα ψεύδη, τα μυθεύματα και τις αναληθείς και συκοφαντικές του δηλώσεις, δυσφημεί και σπιλώνει ονόματα, υπολήψεις, πρόσωπα, φυσικά και νομικά, προέδρους Ενώσεων, παραμένοντας στο απυρόβλητο και υπό το πρίσμα μιας άτυπης ασυλίας.

Επικαλούμενος χωρίς κανένα απολύτως έρεισμα το αποτέλεσμα του αγώνα της ομάδας μας με την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (τελικό σκορ 0-4) , εξαπολύει κατηγορίες κατά προσώπων που αποτελούν μέλη της ΠΑΕ με σημαίνουσες αρμοδιότητες και τους κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς, για αλλοίωση του αποτελέσματος. Διερωτόμαστε, όταν η ΠΑΕ ΑΕΛ σε πρόσφατη ποδοσφαιρική της αναμέτρηση ηττήθηκε με 4 κατά της τέρματα ο κ. Κούγιας είχε στήσει το παιχνίδι;

Με παντελώς ανυπόστατες δηλώσεις και με σκοπό να δημιουργήσει εντυπώσεις, ο κ. Κούγιας, αναφέρεται ψευδώς και για τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Θεοδοσιάδη. Ο αξιόλογος και σεμνός προπονητής μας εργάστηκε έξι χρόνια στην Αναγέννηση Καρδίτσας και ενάμιση χρόνο στον Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο και ανέβασε στη Β΄Εθνική μετά από 54 ολόκληρα χρόνια”.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.