Γκαρσία: «Ο Ολυμπιακός δεν πάτησε στην περιοχή μας»

Regista Team13/01/2021
AURA TEO
red nose1

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός μεταξύ άλλων  ανέφερε ότι οι δύο ομάδες είναι ισάξιες και ότι ο Ολυμπιακός δεν πάτησε την περιοχή του “δικεφάλου”.

Αναλυτικά:

Για το ποιο συναίσθημα είναι το πιο έντονο μέσα του μετά τη λήξη:

«Πάντα όταν δεν κερδίζεις θέλεις το κάτι παραπάνω, γιατί νομίζω ότι πάλι κάποιες μικρολεπτομέρειες μας στέρησαν τη νίκη. Ωστόσο, είμαι ευχαριστημένος απ’ όλα τα παλικάρια, έχουν βελτιωθεί αρκετά. Εμείς οι ίδιοι φταίμε που υπάρχει η παρούσα βαθμολογική διαφορά με τον Ολυμπιακό, γιατί σήμερα δείξαμε ότι οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Για τη στρατηγική του στον σημερινό αγώνα:

«Σκεφτόμασταν ότι στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε κάνει ατομικά λάθη. Νομίζω ότι στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα βελτιώθηκε αρκετά σε αυτό και κατάφερε να κερδίσει. Βελτιωθήκαμε επίσης πάρα πολύ στο πνευματικό κομμάτι, στη νοοτροπία μας δηλαδή, που νομίζω το δείξαμε και αυτό πολύ καλά σήμερα. Ίσως στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν παίχτηκε και το καλύτερο ποδόσφαιρο, ειχαμε και τον άνεμο εναντίον μας. Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο ανήκει καθολικά στην ομάδα μου. Ο αντίπαλος δεν πάτησε στην περιοχή μας, μόνο με ένα κόρνερ, απ’ όπου προήλθε και το γκολ. Στη φάση αυτή η συμπεριφορά μας θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Αλλά η εικόνα μας ήταν αυτή που θέλουμε να έχουμε πάντα, αναφορικά με τη νοοτροπία. Μερικές φορέες το ποδόσφαιρο δε μας δίνει αυτό που θέλουμε, αλλά αν η ομάδα συνεχίσει να δουλεύει στον ίδιο δρόμο, θα το βρούμε και αυτό».

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts