Ο Μιχάλης Γιαννίτσης μίλησε στο liganews.gr για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τη νέα χρονιά και το αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό Βόλου ενώ σχολίασε και το νέο πρωτάθλημα της Super League 2.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σε ατομικό επίπεδο ήταν μια καλή χρονιά. Πιστεύω βοήθησα την ομάδα μου. Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός Βόλου να είχε κάνει μια καλύτερη πορεία. Δείξαμε ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Δεν πήραμε σε πολλά παιχνίδια αυτό που αξίζαμε».
-Για τη νέα χρονιά και αν θα συνεχίσεις στον Ολυμπιακό Βόλου;
«Προτεραιότητά μου είναι το εξωτερικό, υπάρχουν κάποιες επαφές, αλλά αν προκύψει κάτι καλό στην Ελλάδα, δεν θα πω όχι. Δεν έχω παράπονα από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και τη συνεργασία που είχαμε. Οι συμπαίκτες που είχα είναι εκπληκτικά παιδιά. Είναι μια σπουδαία και ιστορική ομάδα ο Ολυμπιακός Βόλου».
-Η νέα Super League 2 θα διεξαχθεί με 36 ομάδες, τι πρωτάθλημα θα δούμε;
«Πιστεύω θα είναι ένα ανταγωνιστικό και ποιοτικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν δυνατές ομάδες με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».